21 Aralık 2012 Cuma

PERFUMES FOR ALL OF US..

More by Demi MooreDemi Moore ile birlikte özel bir koleksiyon hazırlayan Oriflame'in "More by Demi" koleksiyonunda, parfümün yanı sıra saç, vücut ürünleri ve aksesuarlar yer alıyor.

Ylang-ylang, yasemin ve sandalağacı notaları ile baştan çıkaran bir koku sunan parfüm, Demi Moore'un güzelliğini teninize taşıyor.

This is the Demi Moore's new perfume.It made by Oriflame.It's cost isn't too much...I haven't try this yet..

50 ml. 74.90 TL.




Purr by Katy PerryKadınlara kendilerini daha kadınsı ve eşsiz hissettiren bir koku sunmak isteyen Katy Perry’nin parfümünün şişesi, çok sevdiği kedisini sembolize ediyor.

Parfümün içeriğindeki meyve ve çiçeklerin büyüleyici kokuları, sevimli şişesiyle birleşerek beğenileri üzerine topluyor.

I think this perfume made for Katty Perry's funs..I tried it last day and ıt smells like a powder,fruits and flowers..And it's bottle looks like a sexy cat:)

50 ml. 89.50 TL.




Fame by Lady GagaLady Gaga’nın kendi gibi sıradışı parfümü karanlık, şehvet uyandırıcı ve hafif olarak nitelendiriliyor. Bitki ve meyve özlü bir parfüm olan Fame, dünyadaki tek siyah parfüm. Siyah derken şişesinden değil, gerçekten kendisinden bahsediyoruz.

Siyah olmasına rağmen kıyafetlerinizde iz bırakmayacak bu özel parfüm için 18. yüzyıldan bu yana kadınlar tarafından kullanılan ölümcül Belladonna bitkisinden esinlenilmiş.

50 ml. 119 TL.

Lady Gaga is one of the my favourite singer..Her perfume looks like her, extraordinary,crazy and attractive..I am using this parfume..When ı am using this my neck looks black for a minute..



Rebelle by RihannaSivri topuklu ayakkabılardan esinlenilerek koni şeklinde tasarlanan parfüm, Rihanna’nın ikinci parfümü. Parfümünü, kontrollü, kadınsı ve romantik olarak nitelendiren Rihanna, ilk parfümüyle olduğu gibi bu parfümüyle de satış rekorları kırdı.


I love Rihanna and also her perfume..It looks like a hıgh heel and ıt's Rihanna's second perfume...




Gucci Premiere

Gucci Premiere, Blake Lively ile zamana meydan okuyan Hollywood cazibesini ortaya koydu.
Henüz bu parfümü koklama şansım olmadı ama Blake Lively seçmişse kesin güzeldir...

I haven't smell this perfume yet..But Blake Lively is always perfect and ı guess her perfume should be perfect..

2012’nin ünlü parfümleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder